Лого дизайн и Визитки

Лого дизайн

Логото е опит да изразите графично всичко онова, с което искате да свързват вашата фирма. То трябва да внуши на вашите клиенти и партньори, че сте сериозна компания, с която може да реализират успешно партньорство.

Всичко написано до тук, би следвало да ви е отказало от намерението да възложите изработката на лого на хора, които не са запознати добре с бизнеса ви, още по-малко на онлайн лого дизайнери, за кпоито този процес се свежда до аранжиране на букви, фигури и символи.

В iBrand се отнасяме достатъчно сериозно към този процес и се стремим да предложим варианти, които в максимална степен отговарят на съвремените изисквания за лого дизайн.

Още за принципите в дизайна на лога, можете да прочетете тук.

Предлагаме ви 100 лв. фиксирана цена за изработка на лого, която включва: Изработка на 3 варианта, сред които да изберете подходящия за вас дизайн; векторни и растерни файлове с избраното лого; векторни и растерни файлове с варианти на логото в квадратен дизайн, както и в черно-бял дизайн.

до 5 работни дни, след получаване на заданието.

Да попълните кратък въпросник с информация за фирмата, който ще ви предоставим. Той ни е необходим, за да добием представа за предмета на дейност, таргет групите и пазарите, на които работи фирмата, както и евентуалните ви желания, свързани с елементи, които да се включат в дизайна.

БОНУС

Безплатно отпечатване на 100 бр. фирмени визитки, при поръчка на лого в iBrand.

Дизайн и печат на визитки

Визитките са задължителен аксесоар за всяка фирма, независимо от размера и предмета на дейност. В iBrand изработваме дизайн или печатаме визитки по дизайн на клиента.

Основните ни предимства са в ниската цена и възможността за изпълняване на експресни поръчки.

Ако не разполагате с лого, можем да го изработим за вас.

Adobe InDesign (.ind), Adobe Acrobat (.pdf) Adobe Illustrator (.ai, .eps), Adobe Photoshop (.tif, .eps), Corel Draw (cdr.), QuarkXPress (qxd.). Задължително е да оставите раздувки от 2-4 мм за всяка страна на Вашите файлове, за да се избегне прерязване на някой от елементите на проекта. Оптимална резолюция на файловете за печат трябва да е 300dpi. Най-добре е текстовете да са във векторен формат (в криви), а само снимки да се ползват в растерен формат.Печатните машини използват основно CMYK модели за печат, за това и цветовете във Вашите файлове е препоръчително да бъдат в CMYK, за да се постигне възможно най-добра коректност в цветопредаването.  Нашите печатни машини предлагат също така възможност за печат и по цветната скала PANTONE® с постигане до 97% от палитрата.

Посочените цени са за едностранни визитки, изработени върху матов картон, 300 гр./кв.м. и срок на изработка: до 3 раб.дни.

к-вочернопълноцветно
100 бр.9.9011.90
200 бр.13.6019.00
300 бр.17.4028.50
400 бр.22.8035.90
500 бр.26.8044.90

Можем да Ви предложим наистина нестандартно и запомнящо се решение за визитки, с отлично качество на изработка – устойчив материал, живи и ярки цветове. Предлагаме възможности за изработка с луксозни картони, с различна плътност и релефна текстура, включително визитки от прозрачен PVC материал, изрязани в нестандартни форми и размери, или каширани с два или повече цветни картони. Също така бихме могли да добавим и скрито послание върху визитката, което светва на тъмно, или да я облагородим с различни специални ефекти като частичен релефен UV лак, преге, топъл печат, liquid gold печат, различни метализирани и други ламиниращи фолиа.