AUDI поздравява арабските жени с правото да шофират

24-ти юни 2018е паметен ден за жените в Саудитска Арабия, една от най-консервативните държави в света.

В този ден беше премахната забраната за шофиране от жени, с което те придобиха равни права с мъжете, поне по отношение на шофирането.

ауди-СА

За да ги поздрави с това знаменателно за всички арабски жени събитие, немският автомобилен концерн AUDI, съвместно с рекламна агенция thjnk Hamburg, изработи рекламен клип, показващ младо арабско семейство.

Те се подготвят да излязат от къщата си на 24 юни – денят, в който забраната пада. Основната героиня следва съпруга си, докато той и отваря джентълменски всички врати на къщата; Докато се озоват на паркинга и се насочат към паркираното там Ауди. В момента, в който мъжът посяга да отвори предната дясна врата на съпругата си, тя го изпреварва с жест и го приканва да се настани, докато самата тя сяда на шофьорското място.

 

“С този клип, приветстваме жените от Кралство Саудитска Арабия в Кралството на AUDI.” – заяви Jörg Dietzel (Медиен директор в AUDI AG).

“Рекламата, свързана с усещания и позитивизъм, е винаги много ефективна, още повече когато поводът е толкова приятен”, сподели от своя страна един от собствениците на thjnk – Armin Jochum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *